ارسال عکسهای خبری در دههی ۷۰ چگونه بوده است؟
- توضیحات
- نوشته شده توسط زهرا ستوده
- دسته: اخبار عکاسی
- بازدید: 853
عکس آنلاین[1] / مصطفی ملکی: در دنیای دیجیتال ما و اینترنت پر سرعت، فتوژورنالیستها میتوانند در مدت زمان اندکی عکسهای با رزولیشن بالا را در مقادیر زیاد به هر گوشه از دنیا ارسال کنند. اما همه چیز همیشه آنقدرها هم ساده نیست.
این ویدیو[2] نشان میدهد که انتقال عکس در دههی ۷۰ میلادی چگونه بوده است. آنچه شما میبینید یک ۱۶-S متعلق به خبرگزاری یونایتدپرس UPI است که عکسها را ابتدا اسکن و سپس با استفاده از خط تلفن منتقل میکرد.
در یک مقاله به سال ۲۰۱۲ کریس ویلکینس[3] پیشنهاد داد تا نگاهی دوباره به طرز کار UPI 16-S بیندازیم: در ابتدا شما یک عکس را روی درام قرار میدهید و انتقال را آغاز میکنید. سپس درام شروع به چرخش میکند و اشعهی مخصوص اسکن به آرامی در امتداد عکس حرکت میکند. این انتقال احتیاج به این دارد که دستگاه به یک خط تلفن متصل باشد. عکس زیر نشان میدهد که این دستگاه چگونه به تلفن متصل میشود.
استفاده از این انتقال دهنده بسیار کند بود. انتقال یک عکس ساه و سفید حدود ۸ تا ۹ دقیقه زمان میبرد. اگر شما آنقدر خوششانس بودید تا یک خط عالی تلفن برای فرستادن عکس داشته باشید، انتقال یک عکس رنگی حدود ۲۶ دقیقه زمان میبرد. انتقال به دیگر نقاط جهان زمانی تقریباً دو برابر زمانهای اشاره شده نیاز داشت و حتی شاید بیش از یک ساعت. این دستگاه در اوایل دههی ۷۰ تا حدود سال ۱۹۹۱ به عنوان یک تکنولوژی برتر برای انتقال عکس در جهان استفاده میشد.
References
- ^عکس آنلاین (aksonline.ir)
- ^ویدیو (youtu.be)
- ^کریس ویلکینس (photographyblog.dallasnews.com)
- ^Petapixel (petapixel6.blogspot.com)

نویسنده: زهرا ستوده